Kitabu Jean-Pierre Hallet

ISBN:

Published:

Hardcover

277 pages


Description

Kitabu  by  Jean-Pierre Hallet

Kitabu by Jean-Pierre Hallet
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 277 pages | ISBN: | 4.66 Mb

Suahilinkielinen sana kitabu merkitsee kirjaa. Tämä on suurenmoinen kitabu aidosta Afrikasta, eläimistä ja ihmisistä, kokemuksista ja seikkailuista. Villin viidakon laki on ainoa laki jota kirjan tekijä, yltiöpäisestä rohkeudestaan tunnettuMoreSuahilinkielinen sana kitabu merkitsee kirjaa. Tämä on suurenmoinen kitabu aidosta Afrikasta, eläimistä ja ihmisistä, kokemuksista ja seikkailuista.

Villin viidakon laki on ainoa laki jota kirjan tekijä, yltiöpäisestä rohkeudestaan tunnettu belgialainen tiedemies kunnioittaa: balega-, masai- ja watusi-heimolaisten veriveljeksi hyväksytty Hallet rakastaa alkuperäistä Afrikkaa yhtä suuresti kuin halveksii safarien turistimetsästäjiä ja Hollywoodin kulissiviidakkoa. Hän tuntee aarniometsien neekerit, kääpiöt ja eläimet kuin viisi sormeaan, hän on kokenut seikkailuja joiden rinnalla Tarzan-tarinat kalpenevat.Hallet esittää joukon verrattomia luonnekuvia villieläimistä.

Milloin on pääosassa Chui, leopardi ja eläinten todellinen kuningas, milloin Tembo, norsu ja vakavamielinen kansalainen, Makako, paviaani ja järjestyksen mies tai Mbogo, puhveli, valpas soturi.Halletin huoleton ja hurjanrohkea elämänasenne kuvastuu tekstistä joka on täynnä huumoria ja osuvia vertauksia. Hän kuvaa eläimiä kuin hän kuvaisi ihmisiä erehtymättä silti tekemään eläimistä ihimisiä, sillä hän on perehtynyt nykyaikaisen etologian tutkimustuloksiin ja henkeen.

Kitabu on yhtä hyvin seikkailukirja kuin tieteellinen teos. Se on myös voimakas puheenvuoro Afrikan eläinten ja kaiken elävän luonnon puolesta. Kirjan laatimisessa Halletia on avustanut taitava amerikkalainen lehtimies Alex Pelle.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Kitabu":


megapechincha.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us